Projekt Manager képzés

Projekt Manager képzés

Projekt Manager képzés48 óra Projekt Manager képzés12 alkalom Projekt Manager képzés 300 000 Ft.
Projekt Manager képzés1094 Budapest, Páva u. 8.
Használt programok: projektvezetési, jog, product owneri módszertanok (Agilis + ITIL, PRINCE, PMP), BABOK
Nézd meg a képzéshez tartozó videót!
Projekt Manager képzés - Budapest Indulási időpontok Projekt Manager képzés - Budapest Érdekel! Hívjatok fel!
Projekt Manager képzés - Tantermi képzési időpontok
Dátum Képzési napok
Beosztás Alkalom/óraszám Ár Helyszín Jelentkezés

A Projekt Manager képzés árai bruttó árak! Engedélyezett tanfolyamok esetén az ár ÁFA mentes! 1 óra 45 perces tanórának felel meg!

Becsatlakozási lehetőség! Tanfolyamtól függően lehetőséget biztosítunk a közelmúltban indult tanfolyamainkba való becsatlakozásra. Kérjük érdeklődjön telefonos, vagy e-mailes elérhetőségeinken!

Projekt Manager képzés - BudapestLeírás - Projekt Manager képzés

Ez egy Projektvezető Képzés, hogy a legszükségesebbeket, a bevezető áron kaphassátok meg!
 
 
Az SCRUM, ITIL, PRINCE, PMP módszertanok szükségesek, de a vizsgák nem elégségesek. A célkitűzésünk nem kevesebb, mint átadni azt a tudást amire szükséged van, ahhoz, hogy a mai világban projektvezetőként megálld a helyed.
 
Régóta bizonyított, hogy a frontális oktatás nem hatékony, a munkánkról kevés olvasni és az is kevés, ha valaki napi 8 órában oktat téged. Használható tudást, tapasztalatot csak modellek működése közben, emberek között, valós szituációk mentén sajátíthatsz el.

Projekt Manager képzés - BudapestKiknek ajánljuk?

Akik magas szinten szeretnének Product Owner, Projekt Manager munkakörökben dolgozni.

Projekt Manager képzés - BudapestProjekt Manager képzés előfeltétele

 • projektvezetői ambíciók
 • képesség a folyamatos tanulásra
 • a transzparencia elvének elfogadása és betartása
 • gyors és objektív döntéshozatal
 • az üzleti logikai rendszerek közötti gyors átlátás és igények szintetizálása
 • üzleti érték alapú priorizálás

Projekt Manager képzés - BudapestProjekt Manager képzés célja

A célkitűzésünk nem kevesebb, mint átadni és fejleszteni azt a tudást, amire ahhoz van szükséged, hogy a mai világban projektvezetőként megálld a helyed.

Projekt Manager képzés - BudapestVizsga és képesítés

A hallgatók a tanfolyam utolsó alkalmával számot adnak megszerzett tudásukról, helyi vizsga keretében, melyről Látogatási oklevelet állítunk ki.

Projekt Manager képzés - BudapestProjekt Manager képzés tematikája

Ez egy Projektvezető Képzés, hogy a legszükségesebbeket, a bevezető áron kaphassátok meg!
 
 
Az SCRUM, ITIL, PRINCE, PMP módszertanok szükségesek, de a vizsgák nem elégségesek. A célkitűzésünk nem kevesebb, mint átadni azt a tudást amire szükséged van, ahhoz, hogy a mai világban projektvezetőként megálld a helyed.
 
Régóta bizonyított, hogy a frontális oktatás nem hatékony, a munkánkról kevés olvasni és az is kevés, ha valaki napi 8 órában oktat téged. Használható tudást, tapasztalatot csak modellek működése közben, emberek között, valós szituációk mentén sajátíthatsz el.
 
Hogy legyen idő Rád, kis csoportokban dolgozunk. A módszerek megismerése mellett, pedig a használatukat is gyakoroljuk tudsz felkészülni a valós kihívásokra!
 
A jelentkezésed során azért van interjú, hogy a saját képességeidhez hasonló emberekkel legyél egy csoportban, fontosnak tartjuk, hogy jó közegben képezd magad és a hozzád hasonló célokkal rendelkező emberekkel alakíts ki kapcsolatot.
 
A képzés elvégzése után megpályázhatod IT vezető pozíciónkat a Pont Systems Zrt.-nél, illetve Igény szerint, mentorálunk támogatjuk a karrier célokat, biztosítunk mindenkinek személyesen 2 projekt coaching alkalmat, magas százalékban biztosítjuk a projektvezetői elhelyezkedését!
 
 
Mi így képezzük a kollégáinkat!
 
Kik vagyunk?
 • 4 fő tevékenységi terület – szoftverfejlesztés, tesztelés, alkalmazásüzemeltetés, infrastruktúra építés
 • 6 ország – Magyarország, Németország, Románia, Szerbia, Vietnam, Laosz
 • 100+ kolléga – ~85 százalékuk IT területen dolgozik
 • 1,8 mrd Ft árbevétel – 2017-ben
 Jelentkezési feltételek:
 
 • képesség a folyamatos tanulásra
 • a transzparencia elvének elfogadása és betartása
 • gyors és objektív döntéshozatal
 • az üzleti logikai rendszerek közötti gyors átlátás és igények szintetizálása
 • üzleti érték alapú priorizálás
 
Jelentkezés folyamata:
 • Szakmai önéletrajz
 • Telefonos beszélgetés
 • Előleg befizetése (10%)
 
Csoportlétszám:
 • 6-10 fő
Trénerek
 

dr. Lakatos Dávid 
 
Jogi végzettséggel rendelkezem, de az informatikai és szolgáltató iparban dolgozom. Jogtanácsosi, közbeszerzési tanácsadói, szerződéstechnikai tanulmányaim és tapasztalataim a problémás IT projektek kezelésében sikerrel kamatoztatom. A problémás ügyekre specializálódtam.

IT és vezetői (üzletfejlesztési és projektvezetési) tudásom a gyakorlatban szereztem, ezért legkönnyebben gyakorlati módszerekkel tudom átadni!
 
 
 


Somogyvári Gábor
 
A főiskolát követően SAP tanácsadóként kezdtem el a pályámat. Ezáltal több hazai és nemzetközi bevezetésben volt részem. Az első projektvezetői feladatomat 5 éve kaptam, és azt követően több tucat bevezetési és egyedi szoftverfejlesztési megoldási projektet zártam sikeresen. Jelenleg ágazat vezetőként egy komplett bevezetési csapatot irányítok.

"Sikeresnek akkor nevezhetünk egy projektet, ha az Ügyfél is sikerként ismeri el; még ha erre mi magunknak kell felhívnunk néha a figyelmét :)..."
 Osgyán Balázs
 
Az ELTÉ-n alkalmazott matematikát tanultam, miközben dolgoztam és tanítottam. Az IT szakmát tesztelőként kezdtem, az elmúlt 10 évben energetikai, pénzintézeti és gyógyszeripari projekteken dolgoztam. A munkakörömet hívták már sokféleképpen (SM, BA, PO, PM, BDM, …).
A munkában és a fejlődésben hiszek, abban, hogy a folyamatos tanulás, határozza meg, hogy mekkora dolgokat vagyunk képesek véghez vinni.
 
Ha holnap nem vagy jobb, mint tegnap - megint elvesztettél egy napot!

 
 
 
Vezetési modellek összehasonlítása és a vezetés változásai Sokféle tanúsítványa létezik a projektvezetésnek - ITIL, Prince, PMP, Agilis - fontos, hogy lássuk az egyes képzések miben térnek egymástól és mik a leghasznosabb elemeik, amit a gyakorlatban használunk és nem csak a vizsgára kell. Ez nem csak egy alapozás, ez a gyakorlati szemlélet kialakítása. Somogyvári Gábor, Osgyán Balázs 1 nap / 2*0,5 nap
Jogi körkép - hogyan szerződünk Jogi alapismereteket a PM-ek legtöbbször autodidakta módodon sajátítják el, rosszabb esetben a gyakorlatban tanulják meg, ami súlyos veszteségeket is jelenthet. Célunk, az alapismeretek mellett, a szerződéses fogások és csapdák feltérképezése - a Projekt alapköveinek lerakása Lakatos Dávid 1 nap / 2*0,5 nap
Igényfelmérés, koncepció tervezés Az egyész projekt alapját, határait fektet le, az igényfelmérés közben. Amit itt rontunk, azt legalább háromszorosan veszítjük el energiában a projekt során.
Az elmúlt 10 évben az angolszász régiókban erősen felemelkedett a Business Analyst-i munkakör, a 600 oldalas BABOK összefoglalók és vizsgaanyagok is készültek a régebbi PMI-os mintákra. Ezen a tréningen gyakorlati példákon keresztül nézzük végig a buktatókat és azt, hogy milyen erős stratégiai vonatkozása van, ha egy vezető BA-ként is megálja a helyét.
Osgyán Balázs 1 nap / 2*0,5 nap
Projekt kontrolling - Támogató szoftverek Mi alapján mondhatjuk, hogy jól halad a projekt? Hogy lehet, hogy 30%-ot csúszik, ha egy hónapja még rendben volt minden? Részletesen kitérünk rá, hogy hogyan szoktuk átverni magunkat és gyakran a partnert is a projekt előrehaladásban, illetve végig veszünk módszereket és rendszereket, amik segítenek nekünk abban, hogy kivédjük a csúszásokat. Mélyre megyünk, az is cél, hogy mindegy milyen rendszer elé ültetnek le az adott projekt kapcsán, te kiigazodj a saját fegyvertáradban. Osgyán Balázs 1 nap / 2*0,5 nap
Esettanulmányok, vezetői probléma megoldás Hogyan kezeljük a felmerülő problémákat, mit tekintünk a saját problémáinknak és mit delegálunk tovább? Mit kell jelezni a vezetés felé, már az első pillanatban? Gyakorlati példákon vesszük végig, hogyan lehet hatékonyan szervezni a problémák megoldását. Somogyvári Gábor, Osgyán Balázs 1 nap / 2*0,5 nap
Projekt zárás - elégedettség és változás kérelem A sikeres zárás, az ügyfél elégedettség és a sikerességi tényezők elérése mellett követő projekt lehetőségeit, további lehetőségeket is jelent. Részletezzük mi alapján értékeljük a mások és a saját munkánkat. Megnézzük a további fejlődési lehetőségeket, illetve egy gyakorlati, összegző játékkal búcsúzunk a képzéstől. Somogyvári Gábor, Osgyán Balázs 1 nap / 2*0,5 nap
 

Mi így képezzük a kollégáinkat!

 
A PONT Systems ezen a tréningen képezi a projektvezetőit.

Amennyiben érdekel, hogy vezetővé képezd át magad,
 • 10% kedvezményt adunk, ha két tréningre jelentkezel, illetve 
 • 15% kedvezményt adunk, ha mindhárom tréningre jelentkezel
 
Projektvezető képzés
Projektvezető Soft Skills
Haladó Projektvezető képzés
Projekt Manager képzés - InfoBlog

Projekt Manager képzés mellett a következő tanfolyamok is érdekelhetnek:

Projekt Manager képzés

Manager Soft Skills tanfolyam

Haladó Projekt Manager képzés

Google Ads (Adwords) tanfolyam

Oktatásszervező képzés

Tréner képzés

Indoor szervezetfejlesztő tréner képzés

Outdoor csapatépítő tréner képzés

Outdoor csapatépítő tréner képzés