Számítástechnika , informatika tanfolyamok - 1094 Budapest, Tompa u. 17/b. - Ferenc körút - Corvin-negyed Metró megálló - nál
Telefon/Fax: 06 1 796 26 55 | Mobil: 06 30 619 80 15, 06 30 491 22 92 | E-mail: oktatas@webler.hu | Nyitva tartás: H-Cs: 9-20-ig, Péntek: 9-17-ig, Szombat: 9-16-ig

Az oktatókról...

Minden oktatónk gyakorlott szakember is a maga szakterületén, így biztosítjuk a piacképes tudást. Minden oktatónk szem előtt tartja intézményünk mottóját: "Piacképes tudás, a lehető legrövidebb időn belül!". Ennek fényében minden tanfolyamunk úgy van összeállítva, hogy túlnyomórészt gyakorlati oktatás legyen. Folyamatos számítógép használat mellett sajátítják el tanulóink a megfelelő tudást, és mindemellett az adott témához tartozó elméleti ismereteket is.

Alapítói köszöntő

Önmagunk képzése felnőttként egy komoly döntés. Munka mellett időt szakítani a tanulásra nem könnyű, de valószínüleg minden ember életében elérkezik egy olyan mérföldkő, amikor valami új dolgot szeretne megvalósítani vagy megtartani egy régit, pl. egy meglévő munkahelyet. Folyamatosan változik a munkaerőpiac és egyre több és több képességre lesz szükségünk, hogy helyt tudjunk állni munkahelyünkön vagy egy kedvezőbb állást találjunk. Mi a Webler Oktatóstúdióban tudatosan támogatjuk minden hallgatónkat ezekben az életszakaszokban, hogy a lehető legrövidebb időn belül sajátítsák el azt a képességet, amely hozzá segíti őket céljaik elérésében. Mi hiszünk benned és hiszünk abban, hogy hasznos munkát végzünk! Ezt máshogy nem lehet csinálni, csak szeretettel. Mi nem csak megtartjuk a tanfolyamokat, hanem átsegítünk egy olyan életszakaszon, amely kihatással lehet egész további életedre és személyes fejlődésedre. Intézményünk alapításának kezdetétől folyamatosan azon dolgozunk, hogy értéket képviseljünk. Ezt nem csak érted tesszük hanem magunkért is, mert szeretnénk értékes szereplője lenni társadalmunknak. Keress meg minket és győződj meg személyesen a fent leírtakról próbaóra keretein belül. Ismerkedj meg velünk személyesen. Kérj tanácsot! Segíteni fogunk!

Társadalmi szerepvállalásunk

Technikai tudásunkkal több társadalmi szervezetet is támogatunk. Szívügyünk az állatok védelme, így rendszeresen támogatjuk a Rex Kutyaotthon Alapítványt és Az állat és ember alapítványt is.  

 

 

Roszler Géza

"Az összpontosítás a siker egyik kulcsa. Tisztában kell lennünk a képességeinkkel, hogy mihez értünk, és arra a területre kell fordítani az időnket és az energiánkat."
Bill Gates

Szakterületek: PHP, MySQL, JavaScript, Ajax, jQuery, XML, XSLT, XSD, HTML5, CSS3, XHTML, Adobe Photoshop, Adobe Flash, Adobe Fireworks, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Dreamweaver, Adobe Media Encoder, Online marketing, Keresőoptimalizálás, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Visual Basic for Application, Ubuntu Linux, Zentyal Linux, Windows Server, Axure, Artisteer, Joomla!, Drupal, WordPress, UX Design, UI Design

Horváth Katalin


"Én azt hiszem, annál nincs nagyobb öröm, mint valakit megtanítani valamire, amit nem tud."
Móricz Zsigmond


Szakterületek: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Angol nyelv, Dán nyelv

Kelemen Tamás

"A kaizen jobbítást jelent. Továbbá a kaizen javulást jelent a személyes életünkben, az otthoni, társadalmi és munkahelyi életünkben."

Szakterületek: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Animate, Adobe Lightroom, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, online marketing, SEO, Google Ads, Facebook Ads, Blogmarketing, E-mail marketing, Google Analytics

Károly György Tamás

Az élethosszig tartó tanulásban hiszek, ezért is tartom jó dolognak a felnőttképzést.
Elsősorban fotós, grafikus és programozó vagyok, de ez nem korlátoz abban, hogy megtanuljak szuflét vagy makramét készíteni, esetleg repülőt vezetni (még egyiket sem próbáltam, de ki tudja…)

Szakterületek: Java, Python, PHP, MySQL, JavaScript, Ajax, jQuery, HTML5, CSS3, XHTML, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Dreamweaver, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Visual Basic for Application, Ubuntu Linux, Zentyal Linux, Windows Server, WordPress

Dajka Péter

Gyerekként sose szerettem, sose akartam tanulni. Munkáim során mindig fejlesztenem kellett magamat, sokszor a kollégáimat is. Tanulni, fejleszteni mindig is szükséges magunkat. Oktatóként sokat tanulok a hallgatóimól, ahogy õk is tõlem. A munkám mellett hobbimmá vált a tanulás.

Szakterületek: Gépírás, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Prezi

Laczkó Nóra

"Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik."
Johann Wolfgang von Goethe

Szakterületek: PHP, MySQL, HTML5, CSS3, Bootstrap, JavaScript, AJAX, JSON, jQuery, XML, XHTML, Adobe Dreamweaver, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Artisteer, Joomla!

Kiss Anna Virág


Amikor dolgozom: Designgondolkodás és koncepcióalkotás. A látszólagos nehézségekben próbálom meglátni a lehetőséget, elébe menni a kihívásoknak, mert semmi sem lehetetlen. Rossz és visszafordíthatatlan döntések pedig nem léteznek. 
Amikor nem dolgozom: A macskáimat hessegetem a konyhapultról és óriássütiket sütök.

Szakterületek: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Fireworks, Adobe InDesign, Adobe Flash, Adobe Animate, Axure, JustinMind, UX Design

Gömöriné Körössy Ildikó

„Mindenki úgy tekint a számítógépre, mint egy eszközre, holott az nem egy eszköz, hanem egy kapu. Kapu egy másik világra, egy olyan világra, melynek peremvidékeit csak most kezdjük felfedezni.”
Alan Dean Foster

 

Egész életem a tanulásról és a tanításról szólt, szól, és biztos vagyok benne, hogy szólni fog. Elmondhatom, hogy vagy tanulok, vagy tanítok. 

Szakterületek: Microsoft Excel, Microsoft Word, Microsoft Powerpoint, Microsoft Project

Varga Emma

"Nincs hatalmasabb erő, mint a tudás: a tudással felfegyverzett ember - legyőzhetetlen." (M. Gorkij)

Szakterületek: Microsoft Excel, Microsoft Word, Microsoft Powerpoint, Microsoft Access

Fichó Erzsébet

"Amit nem tudsz egyszerűen elmagyarázni, azt nem is érted egészen."
(Albert Einstein)

Szakterületek:Python 2.x/3.x, Perl, HTLM5, CSS3, SQL/MySQL, XML/XSD/XSLT, JSON, Adobe Dreamweaver, PHP, WordPress, C++, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Access, Microsoft Powerpoint, Prezi, Windows és Ubuntu Linux, WordPress

 

Oberritter Andrea

"A középszerű tanár magyaráz.
A jó tanár indokol,
A kiváló tanár demonstrál.
A nagyszerű tanár inspirál."
William Arthur Wardt

Szakterületek: Gépírás, Microsoft Word 

Pohl Péter

Számomra a tanítás inspiráció, szeretem a változatosságát, amelyet az új emberekkel való megismerkedés ad. Az ő fejlődésükön keresztül én is rengeteget tanulok, segíteni őket céljaik elérésében életük egy kis szakaszában, fontos eredmény számomra is.

Szakterületek: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Premiere, Adobe Media Encoder, Adobe After Effects


 

Tóth Dániel


Specialitásom az álló és mozgókép alkotás. Az eszköz nem számít, a story a lényeg!

Szakterületek: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Premiere, Adobe Media Encoder, Adobe After Effects

 

Öskü Ambrus

Büszke kocka vagyok, aki képes egy a gép előtt ülni egész nap, ha beleéli magát a feladatba (vagy a játékba). Ugyanakkor imádom a természetet, kedvenc helyeim a Szigetköz és a Balaton-felvidék. 6 éves korom óta nyomkodom a különböző gépeket, első önálló programomat 2002-ben írtam. A programozás azóta is jelen van az életemben, és a legújabb trendeket követve fősodorként az Androidot választottam, mert szeretem a kihívásokat. A tanításban az érdeklődő diákokat és azt szeretem, ha a munkámnak látható eredménye van. Hobbim a vademberkedés a civilizációtól távol, lehetőleg vízközelben. Továbbá imádom a gyors autókat, és a körökre osztott stratégiai játékokat.

Szakterületek: Android Studio (Java), Unity (C#), Adobe Animate, Anime Studio, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Microsoft Office, Proto.io

 

 

Kristóf Dániel

Hiszek abban, hogy mindig van mit tanulnunk, mindig jönnek újabb és újabb megoldások. A célom, hogy közösen, együtt jöjjünk rá ezek használatára. Az nem elég, ha én értem… Neked kell érteni!

Szakterületek: HTML 5, CSS 3, XHTML, PHP, PHP OOP, MySQL, Javascript, jQuery, XML, XSLT

Keszei Csilla

Életfilozófiám: azt kapod amit adsz! Szeretek jót tenni és mindenhez pozitívan közelíteni. A tanítás egy eszköz, mellyel másoknak adhatok!

Szakterületek: Gépírás

 

Sike Zoltán

Az utóbbi időben munkámban az Office-t programozásra cseréltem, míg szabadidőmben a focilabdát a darts nyilak váltották fel, s emellett két saját gyermekem nevelgetése is fontos szerepet tölt be az életemben.

Tanárként, általános iskolásoktól a nyugdíjasokig már minden korosztállyal foglalkoztam, de mostanra a középiskolai szakmai oktatás és a felnőttképzés maradt, saját programozási projektekkel karöltve.
Szakterületek: JAVA, C#, HTML, CSS, PHP, SQL, JavaScript, Microsoft Office, Microsoft Project

Blahut Lóránt

Oktatóként törekszem arra, hogy a tanulási folyamat kreatív tevékenység legyen, amely során közös ötleteléssel jutunk el a megoldásig. A programozás elsajátítása küzdelmes, de sosem reménytelen feladat! Amire szükség lesz: pontosság, logikus gondolkodás és sok szabadidő a gyakorláshoz.

Szakterületek: JAVA, C#, PHP, MySQL, HTML5, CSS3, Bootstrap, JavaScript, jQuery

 

Kovács Anikó

"Nem a tudásban van a boldogság, hanem a tudás megszerzésében."
Edgar Allen Poe

Szakterületek: PHP, MySQL, HTML5, CSS3, Bootstrap, JavaScript, jQuery, Microsoft Excel, Adobe Dreamweaver

Duka Árpád

"- Gyertek ki a széléig!
- Nem megyünk, mert félünk.
- Gyertek ki a széléig!
- Félünk, hogy leesünk.
- Gyertek ki a széléig!
És kimentek, és lelökte őket, és ők repültek."
Anonymus

Szakterületek: Ruby, Ruby on Rails, MySQL, XML, HTML, CSS, JavaScript, PHP, Elixir, Java

 


 

Szabó Péter

"Tanulj a tegnapból, élj a mának és reménykedj a holnapban. A legfontosabb azonban, hogy ne hagyd abba a kérdezést."
Albert Einstein

Szakterületek: MySQL, XML, HTML, CSS, JavaScript, PHP, PHP OOP, jQuery, Bootstrap, Adobe Photoshop, Adobe Dreamweaver

Balázsi Dávid

Mai világban az internet és a programozás, ambiciózus és innovatív kezekben lehetőséget ad céljaid eléréséhez,hogy olyan életed lehessen, amilyet csak megálmodtál magadnak. Kezdd el! Használd! Valósítsd meg Önmagad. 

Szakterületek: MySQL, XML, HTML, CSS, JavaScript, PHP, PHP OOP, jQuery, Bootstrap, Adobe Photoshop