Munkatársat keres? Toborozna tanfolyamainkról? – Segítünk! Ingyen

 

Munkatársat toborozna tanfolyamainkról?


A vészhelyzetre való tekintettel teljesen költségmentessé tettük a szolgáltatásunkat, mert szeretnénk segíteni a vállalkozásokat és a munkakeresőket egyaránt.
Nincs más dolga, mint küldeni egy e-mailt a partner@webler.hu címre az álláshirdetéssel, illetve az ideális munkatárs leírásával.
Lehet főállás, részmunkaidős lehetőség vagy projektmunka, ennek megfelelően hirdetjük meg a lehetőséget.

Munkatársainak szervezne képzést?


Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az oktatas@webler.hu e-mail címen, hogy személyre szabott ajánlatot állíthassunk össze cége számára.

A Webler Oktatóstúdió egyedi igényekre szabott informatikai céges képzéseket biztosít cégek számára, melyek történhetnek a cég telephelyén, illetve oktatóstúdiónkban is, rugalmas időbeosztásban, akár hétvégén is. Az ország egész területén biztosítunk egyéni céges tanfolyamot az adott vállalat igényeihez igazítva.
Szakképzett és tapasztalt oktatóink minden céges tanfolyam előtt egyéni, testreszabott tematikát állítanak össze az adott munkafolyamatok támogatására, a cég egyéni igényei szerint. Természetesen általános tematika alapján is végzünk céges képzést, amennyiben nincsenek speciális igények. Weboldalunkon megtalálható képzéseink részletes leírása, amely irányadó lehet minden egyedi képzési program összeállításában.

Az oktatókról...

Minden oktatónk gyakorlott szakember is a maga szakterületén, így biztosítjuk a piacképes tudást. Minden oktatónk szem előtt tartja intézményünk mottóját: "Piacképes tudás, a lehető legrövidebb időn belül!". Ennek fényében minden céges tanfolyamunk úgy állítjuk össze, hogy túlnyomórészt gyakorlati oktatás legyen. Tanulóink folyamatos számítógép-használat mellett sajátítják el a megfelelő tudást, és mindemellett az adott témához tartozó elméleti ismereteket is.
Céges ikonok

AKIK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK:


Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az oktatas@webler.hu e-mail címen, illetve keressen minket telefonon a 06 30 408 80 38-as telefonszámon, hogy személyre szabott ajánlatot állíthassunk össze cége számára.